ФОРЕСТ ТРЕЙД

Фабрика за производство на масивен паркет, дюшеме, врати, стъпала, облицовки и мебели от дъб

Фабрика за паркет и дюшеме

Интериорни дъбови врати
Вратите са важен елемент от интериора и трябва да бъдат подходящо съчетани с останалите елементи включително и подовата настилка.

Виж повече »

Дъбови обшивки
В модерната фабрика за дюшеме изработваме екстериорни и интериорни обшивки от дъб. Те са красиви, с отлични шумо- и топлоизолационни качества.

Виж повече »

Стълби и стъпала
За нашите стълби и стъпала използваме слепена дървесина от дъб. Предлагаме както такива от цели ламели, така и с клинозъбна сглобка.

Виж повече »

Слепени плотове и греди от дъб
Фабрика за паркет „Форест трейд“ Ви осигурява масивни дъбови слепени плотове със стандартни или индивидуални размери, от цели ламели или снадени клинозъбно.

Виж повече »

Декинг
Декингът е външна дървена настилка, особено подходяща за използване покрай басейна и на верандата.

Виж повече »

Мебели от дъб
Масивните дъбови мебели, изработвани в нашата фабрика за дюшеме, са на особена почит. Те излъчват лукс и класа. Работим и по индивидуални проекти.

Виж повече »

За Форест Трейд

Започнахме през 2003 година със сушене на дървесина. Модерната си фабрика за паркет и дюшеме създадохме в периода от 2004 до 2016 г. В нея произвеждаме също мебели, врати, стъпала, плотове, обшивки и др.

Фирма „Форест трейд“ разполага с високотехнологично оборудване за основна обработка на дървото. Имаме техника за производство на слепени греди и плотове, естествено дъбово дюшеме и паркет, обшивки и мебели. Извършваме омасляването, боядисването и лакирането им в собствен цех. Материалната ни база включва сушилня с капацитет 310 куб. м и закрити складове.

Главните насоки за развитието на нашата фирма са::

  • Изработка на дюшеме и паркет.
  • Изработка на продукти от слепена дъбова дървесина.
  • Изработка на крайни изделия от дъб.
Затворен производствен цикъл

Обществени обекти

Частни обекти