За нас

Форест Трейд е българска фирма създадена през януари 2003 г. с предмет на дейност сушене на дървен материал и производство на полуфабрикати и готови изделия от дъбова дървесина.

Изграждането на основните производствените мощности бе извършено поетапно в периода 2004 – 2007 г.

Предприятието разполага с модерно сушилно стопанство с капацитет 310 куб.м., цех с основни дървообработващи машини, цех за производство на паркет, дюшеме, обшивки, слепени греди и плотове (с клинозъбно снаждане или от цели ламели), врати, мебели и бояджийски цех с линии за лакиране и омасляване, закрита складова база.

Дейността на Форест Трейд е разделена на три основни направления:

  • Производство на завършени изделия от дъб — паркет и дюшеме, врати, външни и вътрешни обшивки, стъпала, мебели. Задачата, която сме си поставили е да предложим на клиентите цялостни решения за всички елементи на една сграда, касаещи ползването на дъбова дървесина. Осигуряваме монтаж и гаранции за добро изпълнение. Работим както с крайни клиенти, така и с инвеститори и строителни фирми. В изложбената зала, която се намира на територията на фабриката могат да се видят мостри на продуктите, както и различните цветове и видове обработки.
  • Производство на заготовки за мебелната промишленост — слепени плотове и греди от дъб.
  • Изсушаване и търговия с дървен материал.

Основни приоритети за нас са:

  • Използване на машини и технологии осигуряващи качество на продукцията и ефективност на производствения процес – всички инсталирани производствени мощности в предприятието са проектирани, доставени и монтирани от водещите фирми в съответната област – Bess-Bollmann за сушилното стопанство; Weining Gruppe – за дървообработващите машини; Devilbis – за бояджийската камера.
  • Стриктен подбор на суровината.
  • Контрол на качеството на всеки етап от производството.
  • Гаранция за произведената продукция и за извършения монтаж

Участия на панаири и изложби

Форест Трейд присъства на специализирани изложения за строителство, интериор и подови настилки. Към настоящия момент сме взели участие на:

СТРОЙКО 2000

Пролет и есен 2004 – 2020  г.

ТРИТЕ КЛЮЧА

Пролет и есен 2007 – 2010 г.

DOMOTEX, Германия, Хановер

2006 – 2013 г.

БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА - ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР ГР. СОФИЯ

2009 – 2022 г.

МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР ГР. ПЛОВДИВ

2010 – 2016 г.

ТЕХНОМЕБЕЛ – ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР ГР. СОФИЯ

2014 – 2022 г.